What´s new?

Jag är galet värdelös på att uppdatera nu men livet i stort har gått ut på att jobba jobba och jobba och plugga.... suck... hann njuta av några dagar i solen innan. Sen har ajg mest tyckt synd om mig själv för att jag jobbar när killen har semester... he he...

Att lämna honom i båthamnen med en öl i solen när jag själv for på jobbet i lördags kändes minst sagt trist... men men. Jag älskar mitt jobb, trivs verkligen bra och pengar är alltid välkomna ;-)

Så hur går det då med vårt compact living?
Vissa dagar är vi så less på varann att vi vill kräkas... man har verkligen ingenstans inomhus att gå undan på... tack gode gud för att den lånade husvagnen står kvar. *Tack svärmor och stefan*
Dit har vi flytt när vi nått gränsen ;-)

Ner till sjön går man annars när man vill vara ifred och dit har vi gått ensamma, med barnen, på tu man hand, med god vän och vin osv ;-)
Jag älskar verkligen att bo så nära vattnet... det är lugn.... verkligen lugn att få sitta där.

Sen så har vi köpt en till båt, en eka, så vi har spenderat en del kvällar på sjön med att fiska :-)
Barnen gillar det och vi med så där lär vi hänga mycket.
Dock lämnar jag gärna lillebroren hemma. Han är på tok för vild för att hålla i en eka... puh...

Mannen i huset har köpt en minimotorcykel åt stora pojken... eller ja den e väl åt dom båda... ha ha...
En fyrhjuling står härnäst på listan och jag kan förstå¨att alla ängar omkring oss lockar...

Mitt enda riktiga gnäll nu är att badrummet fortfarande inte är påbörjat.... fy fan.... alla mina miljoner smycken (ni som känner mig vet att jag har en nästintill sjuk besatthet av smycken...ha ha) ligger fortfarande i påsar och det ger mig ångest... dom måste upp på väggen NU.
Kanske hinner vi börja till veckan då vi faktiskt båda två har semester ;-)
Men först ska barnen få åka på minisemester hos mormor och vi ta igen all kärlek vi inte hunnit lägga på varann på slutet :-)

RSS 2.0