Ja men nu då?

JO då, en vecka blev snabbt flera o månader har gått sen ajg uppdaterade sist...

Vi har bestämt oss för att bygga ut... behålla vår lilla stuga men bygga på den alltså.
Och så gjorde vi upp planer och bokade tid på banken, då gick företaget som D jobbade på i konkurs....mindre bra... och så minskade dom mina timmar på glitter då butikerna slog ihop...mindre bra...

Så det blev ingen utbyggnation nu... Vi velade o grämde oss över hur vi skulle göra, flytta tillbaka in mot stan o hyra lägenhet/radhus nånstans? sälja det här stället? hyra ut?

Vi kom fram till att vi ju mår såå bra här och vi klarar oss rätt fint på våra små kvadratmetrar... så vi blir kvar... Vi blir helt enkelt kvar och bygger ut när det går ;)

Sen verkar andra ha mer problem med att vi bor så här trångt än vi ;P skvaller o rykten... ha ha herregud, har folk inget bättre för sig...
Jag kan skvallra att vi ofta har nattgäster o vi får plats. På julen var vi 8 st o alla sov över o sist vi hade vänner över på middag o tv-spel sov alla över, vi fem plus dom fyra... gick det med ;)
Men tack för omtanken... he he...

Det visade sig också bli så att min stora kille flyttade hit på heltid...wihoo.... så vi gjorde om lite igen, gav honom det egna rummet och lät småttingarna dela =)
Funkar betydligt bättre.... bilder kommer =)

O har haft min kusin här som gjort en skitcool graffitivägg åt honom över lillasysters blommiga tapet. Rätt nöjd kille =)

Småttingarna har fått sängen ombyggd lite då de är små apor båda två som klättrar på allt... försökte förbättra men dom klättrar lika bra (?) ändå... mitt hjärta stannar varje gång jag kommer in dit och lillebror 2 år står uppe vid taket i systers loftsäng... usch... spelar ingen roll hur vi gör så hittar han sätt att ta sig upp, hon har ju inte ens en stege ;P

När vi nu blev arbetslösa har vi haft för mycket fritid så vi tog tag i köket... ja vi vet... igen!
Nu blev det nya bänkskivor och diskho bl.a. såå snyggt...

Man vill förändra eftersom mest hela tiden nu... kommer på allt bättre lösningar och snyggare inredning så en del fixande till kommer vi roa oss med innan sommaren kommer o utearbetet tar vid.

Vi har börjat med att riva lite utanför o i sommar ska ena boden flyttas längre ner på gården o bli bastu... det finns alltid nåt att greja med ;)

Bilder kommer... jättesnart, jag lovar ;P

Kommentarer
Postat av: R

Men vart är trappen till övervåningen?!?! Haha! Den enda roliga puckot sa =)

2010-01-27 @ 09:02:03
URL: http://ronjah.blogg.se/
Postat av: Emma

Vad kul med lite uppdatering!! Jätte fint kök ni har:) Kram

2010-01-27 @ 21:21:20
URL: http://skruttungarna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0